El realitzador Ventura Pons reobrirà el cine Las Vegas de Figueres

Hi vol projectar pel·lícules catalanes o subtitulades en català

Es compleixen 17 anys des del tancament del cinemaLas Vegas de Figueres (Alt Empordà) situats al carrer Sant Pau de la capital altempordanesa. Des d'aleshores la sala n'ha restat abandonada i sense ús, de la mateixa manera que els cines Edison ubicats al mateix carrer. Ara, el realitzador català, Ventura Pons, té intenció de reobrir l'equipament sota el nom d'AlbaTexas segons ha avançat El Punt Avui en declaracions de l'alcaldessa de la ciutat, Marta Felip.

Un cop reformat, la intenció és projectar-hi pel·lícules catalanes o bé subtitulades al català. Felip, comenta com va introduir la idea al cineasta durant el rodatge de "Miss Dalí", explicant-li com Las Vegas tenia un gran potencial i és que, a dins, existeix un gran vestíbul on s'hi podria fer un jardí interior i una zona de restauració.

L'objectiu de Pons és tenir les obres enllestides a finals d'aquest any, per tal de coincidir amb l'estrena de "Miss Dalí", la pel·lícula que recrea la infància i joventut de Salvador i la seva germana, Anna Maria Dalí. Tanmateix des del consistori es creu que no serà possible obrir les portes fins el maig vinent, coincidint en les Fires i Festes de la Santa Creu.