Un conductor acaba amb el cotxe encallat dins la platja de Tamariu a Palafrugell

S'ha hagut de retirar el vehicle amb una grua

Com si d'una escena surrealista de Salvador Dalí es tractés, avui els banyistes de Palafrugell (Baix Empordà) que volien fer ús de la platja de Tamariu s'han trobat amb una curiosa estampa: Un Volkswagen Beetle encallat a la sorra amb el seu conductor lamentant-se i rebolcant-se pel terra.

Segons ha informat Ràdio Capital, la policia local de Palafrugell hauria rebut un avís del responsable del vehicle, que assegurava que se li havia desfrenat. Per la seva banda, els agents han imposat una denúncia al titular del cotxe, per circular per un carrer prohibit.

Tanmateix, els agents no els ha estat possible realitzar la prova d'alcoholèmia ja que en aquells moments el vehicle no es trobava circulant. Amb tot, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavi Jonama, ha definit el fet com a “incivisme en la màxima expressió” a través d'una piulada en el seu compte de Twitter.

L'espectacle dantesc s'ha posat punt i final quan una grua de grans dimensions ha retirat el vehicle davant l'atònita mirada dels usuaris de la platja.