Comença el desplegament de fibra òptica a Roses

La primera fase donarà cobertura a 10.000 lars del centre

El centre de Roses (Alt Empordà) i les urbanitzacions de Mas Oliva i Mas Mates, disposaran properament de la nova xarxa de fibra òptica que s’està instal·lant al municipi. Els instal·ladors de l’empresa encarregada dels treballs, Másmóvil, sol·liciten aquests dies els permisos pertinents.

En una primera fase, aquesta xarxa arribarà a més de 10.000 llars situades al centre de la vila i a les urbanitzacions de Mas Oliva i Mas Mates. Per a la seva instal·lació, els operaris de Másmóvil s’estan posant en contacte amb veïns i comunitats d’edificis, per tal de sol·licitar els permisos de grapat en façana o l’accés a l’interior dels immobles en els casos en què la col·locació de la nova xarxa així ho fa necessari.

La nova tecnologia permetrà als habitants de Roses disposar d’una xarxa per navegar a alta velocitat amb la major qualitat, oferint també un millor servei a les empreses que desenvolupen les seves activitats a la població, fent-los més eficaços i competitius.

El grup MÁSMÓVIL és el quart operador de telecomunicacions d’Espanya que ofereix serveis de telefònica fixa, mòbil i internet. El grup compta amb infraestructures de xarxa fixa de fibra/ADSL i mòbil  3G y 4G. En l’actualitat disposa de 7,5 milions llars amb fibra òptica i 18 milions amb ADSL, i la seva xarxa 4G mòbil cobreix el 85% de la població espanyola.