Dos joves i un menor detinguts mentre robaven en una casa de Sarrià de Ter

Els Mossos d'Esquadra els van atrapar in fraganti

Agents dels Mossos d’Esquadra van arrestar el 23 de juliol, a Girona, dos homes de 27 i 20 anys i un menor d’edat, veïns de Girona i Salt, de nacionalitat espanyola i equatoriana, com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van succeir el mateix dia  23 de juliol quan, pels volts de les sis de la tarda, un testimoni va alertar el mossos que dos nois havien saltat la tanca d’una casa del carrer Sant Joan les Fonts de Sarrià de Ter i havien accedit al seu interior.

Ràpidament diverses patrulles van anar al lloc i van localitzar i identificar una persona que estava esperant dins d’un cotxe al davant del domicili. Mentrestant altres agents van accedir a l’habitatge i, a dins van localitzar dos joves més.

Un d’aquests joves va intentar fugir i, després de saltar una tanca va arrencar a córrer. Malgrat això es va interceptar el noi, que duia passamuntanyes i guants, a uns centenars de metres. Els agents van comprovar que, tant la primera planta com el segon pis estaven remenats i que els autors havien accedit a la casa fent palanca per la porta del jardí.

Després d’identificar els tres homes, els van detenir com a presumptes autors d’un robatori amb força, en grau de temptativa. Els detinguts majors d’edat, que tots dos tenen antecedents, van passar el dia 25 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Pel que fa al detingut menor d’edat, es va lliurar als seus tutors legals i declararà davant la fiscalia de menors quan sigui requerit.