Ferit greu un home de 33 anys després de ser apunyalat en ple carrer a Palafrugell

Els Mossos d'Esquadra van detenir al suposat autor poques hores després

Un home de 33 anys i de nacionalitat espanyola va resultar ferit greu ahir després de ser apunyalat amb un arma blanca al tòrax en ple carrer a Palafrugell (Baix Empordà) pels voltants de les sis de la tarda.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, els fets es van produir quan la víctima i el seu agressor, un jove de 25 anys i nacionalitat marroquina, es van barallar per motius que encara es desconeixen. El primer, després de resultar ferit de gravetat, va escapar i dirigir-se amb dificultat fins a l'interior d'un bar situat al carrer dels Valls per tal de demanar auxili. Només creuar la porta va caure desplomat al terra i posteriorment va perdre el coneixement.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va dirigir fins al bar des d'on van traslladar la víctima a l'Hospital de Palamós i posteriorment a l'Hospital Josep Trueta de Girona on va ingressar greu però estable.

L'agressor, per la seva banda, es va personar a la comissaria de la Policia Local de Palamós per tal de denunciar un atac. Els agents van veure que l'home coincidia amb la descripció de l'assaltant i van procedir immediatament a la seva detenció, entregant-lo seguidament als Mossos d'Esquadra.

En aquests moments l'agressor es troba detingut per presumptament ser autor d'un intent d'homicidi a l'espera de passar a disposició judicial.

Fe d'errades: Inicialment l'article apuntava que l'incident havia tingut lloc a Palamós quan en realitat fou a Palafrugell