Atrapen dues lladres quan sortien d'un pis de Girona amb tres guardioles i 2.400 euros

Un veí les va veure i avisar la Policia Municipal

La Policia Municipal de Girona ha detingut dues lladres quan sortien d'un pis de la zona de l'Eixampla de Girona amb tres guardioles, 2.400 euros, objectes personals i productes de bellesa robats amagats a la bossa de mà. Cap a la una de la tarda d'aquest dijous, la central de comandament va rebre la trucada d'un veí que alertava que havia vist dues dones amb actitud sospitosa que entraven i sortien de diversos edificis. La central va passar la descripció de les dones a totes les unitats policials operatives. Una d'elles, amb agents no uniformats, van interceptar les dues sospitoses quan sortien d'un domicili. Quan els agents es van identificar com a policies, les dones es van alterar, cosa que va fer augmentar les sospites dels policies. Llavors, les van identificar i van demanar que obrissin les bosses de mà.
 
A l'interior, els agents van descobrir les tres guardioles amb força diners a l'interior, un estri per obrir portes i, també, objectes personals i productes de bellesa que no eres d'ells però tampoc van poder explicar la seva procedència.

Un cop a dependències policials, van constatar que la quantitat de diners sostrets era de més de 2.400 euros, entre euros i divises estrangeres. Per tot plegat, van detenir les dues dones com a autores d'un suposat delicte de robatori amb força a l'interior de domicili. Són Eleonora I, de 22 anys i nacionalitat búlgara, i Marilena S., també de 22 anys i de nacionalitat italiana.

Les dones, de qui no consten antecedents ni domicili conegut, van quedar detingudes a l'espera de passar a disposició judicial.