El Girona FC ja és a Manchester

Els blanc-i-vermells jugaran contra el Notthingham Forest i l'Oldham Athetic

La plantilla del Girona FC ja és a Manchester. L’expedició blanc-i-vermella ha sortit al migdia des de l’aeroport del Prat en direcció a Anglaterra i ja s’ha instal·lat a la Ciutat Esportiva del Manchester City on s’hi estaran fins el proper 28 de juliol.

L’expedició ha estat formada per Bono, Iraizoz, Suárez, Ramalho, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Eloi, Aday, Juanpe, Borja García, Bernardo, Carles Planas, Kiko Olivas, Maxi Villa, Andrés Romero, Cesc Clotet i Sergi Álamo. L’equip tècnic desplaçat l’encapçalava l’entrenador Pablo Machín, el segon entrenador Jordi Guerrero, el preparador físic Jordi Balcells, l’entrenador de porters Omar Harrak, el director dels serveis mèdics Antoni Mora, el delegat Javier Galiano i els fisioterapeutes Oriol Balañá, Borja Oreja, Daniel Sánchez, Xavier Vidal i Roldán Gavin, a més de l’analista Carlos Martínez i l’utiller Josep Maria Luis “Jota”.
Durant la seva estada en territori britànic, els gironins disputaran dos partits. El primer contra el Nottingham Forest el 25 de juliol a les 19:45h. (hora local) a l'estadi City Ground.

El segon partit tindrà lloc el dijous 27 de juliol contra l’Oldham Athletic a les 19.00h (hora britànica) a l’estadi SportsDirect.com Park.