Tres detinguts per tràfic de drogues a Llançà

Eren dos homes i una dona d'entre 22 i 30 anys veïns del municipi

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 13 de juliol, dos homes i una dona, d’entre 22 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Llançà i Figueres (Alt Empordà), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van iniciar a principis de juliol quan els mossos d’esquadra de Figueres van iniciar una investigació per tal de detectar els possibles il·lícits penals relacionats amb el tràfic de substàncies estupefaents a la localitat de Llançà.

Els investigadors, després de diverses indagacions, van acotar la zona on es podria estar venent droga i van fer diverses vigilàncies per tal de detectar la venda de la substància il·legal. Els primers dies els mossos van decomissar diverses dosis de cocaïna, marihuana i haixix que havien estat venuts a particulars.

La investigació va concloure el passat 13 de juliol quan es va fer una entrada i perquisició en el domicili d’on procedia la droga. A l’interior es va intervenir 810 grams de marihuana, 78,66 grams d’haixix, 21,35 grams de cocaïna i 106 pastilles d’èxtasi, amb un valor total d’uns 6.837,86 euros. A més també van localitzar dues bàscules de precisió, 680 euros en efectiu i 21 telèfons mòbils.

Per aquest motiu, es va detenir als tres ocupants del pis, dos homes i una dona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, dels quals dos tenien antecedents, van passar el 14 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.