Rubèn Novoa deixa Solidaritat Catalana després de demanar un 'tret al clatell' a Rivera de Ciutadans

L'independentista diu se víctima d'una campanya mediàtica i C's emprendrà accions legals

El membre de Solidaritat Catalana per la Independència, Rubèn Novoa, ha abandonat avui la seva candidatura a les primàries del partit que compartia amb Mercè Escarrà degut, al seu entendre, a una dura 'campanya d'intoxicació espanyolista' per part de la formació política Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C's), la qual ha acusat a Novoa de demanar un 'tret al clatell' al líder del partit, Albert Rivera a través del Facebook. L'independentista ha volgut sortir al pas d'aquestes acusacions assegurant que aquestes afirmacions són 'totalment falses i manipulades' però que després de meditar sobre 'l'impacte mediàtic que està tinguent aquesta campanya intoxicadora provinent de la caverna mediàtica espanyola, i en benefici del projecte de Solidaritat Catalana per la Independència he decidit renunciar a la meva candidatura de primàries', ha dit Novoa deixant Escarrà en solitari.

Per la seva banda C's assegura que l'independentista també havia fet altres afirmacions al seu perfil de Facebook on demanava 'insecticida per a les rates espanyoles' i 'la tornada de Terra Lliure'. És per aquest motiu, i després de reclamar la seva expulsió de Solidaritat Catalana, que C's emprendrà accions legals al observar la 'passivitat' de Joan Laporta el qual 'no ha mostrat cap mena de penediment' envers l'actitud de Novoa.

Amb tot, el president de C's, Albert Rivera, ha assegurat que 'el que ha amenaçat de mort es vol convertir ara en víctima d'una situació que ell mateix ha creat, confon el botxí amb la víctima”, ha dit. Rivera ha rematat dient que 'no podem deixar impunes les apologies a la violència i al terrorisme'.