Lluís Roura explica els secrets de les seves fotografies a l'Espai Armengol

Les seves instantànies són vistes a l'espai del Temps de TV3

El pintor Lluís Roura, Creu de Sant Jordi 2017, va ser aquest passat divendres a l’Espai Armengol de Vilajuïga (Alt Empordà) per a oferir un workshop, però no de pintura, sinó de fotografia, el seu segon art. I és que Roura amb les seves imatges aconsegueix narrar la meteorologia i la naturalesa de l’Empordà com pocs, motiu pel qual les seves instantànies es poden veure a l'espai del Temps de TV3. En el taller ha presentat les seves fotografies partint de sèries temàtiques, des de camps florits, llunes, llamps i trons, sortides, postes de sol, núvols i boires baixes, entre d'altres. Tampoc hi podia faltar una sèrie també dels Aiguamolls de l’Empordà.

El pintor i fotògraf escalenc ha afirmat que “durant el dia els millors sols són a l’Escala, però les postes de sol des de Roses són insuperables”.

Amb aquesta proposta l’Espai Armengol ha posat el punt i final a la programació del primer semestre 2017, i que ha suposat que 400 persones hagin participat de les diferents activitats que s’hi ha dut a terme. Serà a principis de setembre quan l’Espai Armengol reprendrà l’activitat després de la temporada estiuenca