Dos detinguts que van marxar sense pagar d'una benzinera d'Olot amb un cotxe robat a Alemanya

Els lladres portaven una segona placa de matrícula també sostreta

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 12 de juliol dos homes, de 25 i 54 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa, un de robatori i furt d'ús de vehicle i un altre de furt. Els fets van tenir lloc aquell mateix dia quan els responsables d'una benzinera d'Olot (Garrotxa) van alertar la policia que dos homes havien marxat sense pagar. Amb les característiques del vehicle i el número de matrícula, els van agents van iniciar la recerca i van comprovar que la matrícula coincidia amb un cotxe robat a Alemanya. Els mossos van localitzar el vehicle sospitós quan circulava per la C-66, a l'alçada de Cornellà de Terri (Pla de l'Estany).

Aleshores, el cotxe duia una matrícula diferent a la que havien fet constar a la policia. En aturar-lo a l'entrada de Girona, van identificar els dos ocupants, que coincidien plenament amb la descripció facilitada.

A la part posterior del turisme, van veure que la placa de la matrícula estava desencaixada i enganxada amb cinta americana. Aquesta matrícula, a més, corresponia a un altre cotxe sostret al mateix país. Durant l'escorcoll, van trobar diversa documentació i una targeta de crèdit robada a França. A més, hi havia dos cascs de motocicles, dues llanternes, quatre guants negres, un martell i un tornavís de gransdimensions.

Els agents els van detenir i, després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat. Cap d'ells tenia antecedents a l'Estat espanyol. Els Mossos mantenen la investigació oberta i no descarten que puguin estar relacionats amb altres fets delictius.