Figueres fixarà la seva posició envers el Museu i el Festival del Circ en un ple extraordinari

Felip busca que la resta de formacions "es mullin"

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha convocat per dilluns 17 de juliol un Ple extraodinari per poder debatre públicament el suport al projecte del Festival Internacional del Circ de Figueres i del Museu del Circ perquè tots els grups municipals puguin exposar els seus posicionaments i definir el suport del plenari municipal en relació a aquest projecte.

En la Comissió Informativa celebrada aquest dilluns 10 de juliol, la moció de suport al Festival i al Museu va ser aprovada només amb els 5 vots favorables del govern, 9 abstencions (ERC, PSC, C’s, Manuel Toro i Núria Galimany), i 2 vots en contra (CUP i CExF). En aquesta comissió només hi eren presents 16 dels 21 regidors del consistori, amb excusa d’assistència de la portaveu de la CUP, la portaveu del Partit Popular, un regidor del PSC, i un regidor no adscrit.

L’alcaldessa Marta Felip considera que és absolutament necessari un debat públic on totes les forces polítiques defineixin amb claredat i mostrin el seu suport al projecte, i que ho facin no només pel promotor, també per totes les altres administracions públiques que hi donen suport i que demanen un posicionament definit del consistori figuerenc.