Jutgen un veí de Salt que va tenir relacions sexuals amb tres nenes a canvi de 8 euros

Les menors tenien entre 7 i 9 anys

El fiscal demana 36 anys de presó per a un veí de Salt (Gironès) que va tenir relacions sexuals amb tres nenes a canvi de 8 euros. Segons recull l'escrit d'acusació, els fets van tenir lloc pels voltants del setembre del 2015. El processat, un gambià de 32 anys, tenia vigent una ordre d'allunyament cap a una de les nenes en el moment dels fets. Però tot i això, la va incomplir. Aprofitant les estones que les tres menors jugaven al carrer, l'home s'hi apropava i s'anava guanyant la seva confiança. Un dia, segons recull l'escrit d'acusació, el processat va proposar a les menors que tinguessin sexe amb ell i se les va endur fins al seu pis, on va mantenir-hi relacions. Aleshores, les nenes tenien entre 7 i 9 anys. S'enfronta a una condemna per tres delictes d'agressió sexual i un de trencament de mesura cautelar.

Tres delictes d'agressió sexual

El ministeri públic imputa al processat tres delictes d'agressió sexual, per a cadascun dels quals demana que se'l condemni a una pena de 12 anys de presó. A més, també li imputa un quart delicte; en aquest cas, de trencament de mesura cautelar (perquè es va apropar a la menor tot i tenir una ordre d'allunyament vigent). Per a aquest, demana que se li imposi una multa de 7.200 euros.

A més de la presó, el fiscal sol·licita que el processat no es pugui apropar a menys de 300 metres de les menors, ni tampoc comunicar-se amb cap de les nenes durant un període de 14 anys. A més, un cop hagi complert condemna, el ministeri públic reclama que es passi 10 anys en llibertat vigilada.

En matèria de responsabilitat civil, el fiscal reclama que l'acusat hagi de pagar una indemnització de 6.000 euros a cada nena "pels danys morals". El judici per aquest cas s'ha fixat per al proper dia 11 de juliol a la Secció Quarta de l'Audiència de Girona.