La Cellera de Ter acollirà la Trobada Gegantera de la comarca de la Selva

Tindrà lloc aquest dissabte 8 de juliol

La Cellera de Ter acollirà la Trobada Gegantera de la comarca de la Selva aquest dissabte 8 de juliol. Enguany, aquesta Trobada arriba a la seva 10a edició totalment consolidada i amb la participació de la majoria de colles geganteres de la comarca.

Aquesta festa començarà a les cinc de la tarda amb la tradicional Plantada de gegants a la plaça de l’'Església d'aquesta població. Una hora més tard, hi haurà la sortida de les dues cercaviles per la població, que arribaran al camp de futbol. Al camp de futbol hi hauran les presentacions i el ball conjunt dels gegants de la Selva que s’allargarà fins a les nou del vespre aproximadament.

Els darrers actes de la Trobada Gegantera de la comarca de la Selva seran un sopar al polivalent d’'Anglès i un ball de fi de festa que comptarà amb la participació de les diverses coller geganteres selvatanes.

A la festa està previst que hi assisteixin representants municipals de diverses poblacions selvatanes, així com també diversos responsables comarcals com la consellera de Cultura al Consell Comarcal de la Selva, Raquel Reyner.

La consellera de Cultura, Raquel Reyner, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa que any rere any s’ha anat consolidant i ha esdevingut una trobada referent dins el calendari de festes de la comarca de la Selva.