El PP aspira treure dos diputats a Girona amb una campanya sobre la recuperació econòmica

Els populars diuen que la demarcació necessita 'recuperar la capacitat de generar riquesa'

El PPC a Girona ja té definida la campanya que en els propers mesos farà a la demarcació. 'Una campanya molt enganxada al territori i a prop de les persones', ha definit el candidat de la formació a Girona, Josep Enric Millo. El partit té previst fer circular una carpa per les comarques gironines que abordi com a eix central el tema de la recuperació econòmica i l'increment d'ocupació.

'Girona sempre havia tingut taxes d'atur molt baixes', ha afirmat Millo. El PPC acusa al tripartit d'haver fet perdre a Girona 'la capacitat per generar riquesa'. 'El tripartit ha perjudicat els gironines, els que més', ha afirmat el secretari general del PPC, Jordi Cornet en un acte previ a la Junta Directiva del partit a Girona.

A més a més de la recuperació econòmica, la formació ha preparat tres eixos més per abordar durant la campanya. Es tracta del tema de l'educació, la seguretat i la relació de Catalunya i Espanya. Pel que fa al darrer, Cornet ha criticat l'actuació del tripartit que ha dit que duu a terme una política de 'privació de llibertats'. 'És possible que haguem d'anar a Perpinyà per veure un cartell en castellà o simplement veure els toros?', s'ha queixat el secretari general del PPC.