Ferit greu un casteller de Figueres en caure d'un pilar i impactar de cap al terra

L'home es troba ingressat al Trueta

Un casteller de la Colla Castellera de Figueres (Alt Empordà) va patir ahir ferides de gravetat en caure durant la construcció d'un pilar de cinc que va fer pinya. L'afectat es va desplomar quan coronava l'enxaneta i va impactar de cap al terra de la Rambla durant el que havia de ser el final d'actuació de la diada de Sant Pere.

L'home fou traslladat ràpidament a l'hospital Josep Trueta de Girona on va ingressar i en aquests moments es troba estable i amb pronòstic reservat.

Els Marrecs de Salt, que participaven conjuntament a l'acte amb les colles de Figueres, els Xerrics d´Olot i els Esperxats de l´Estany, van enregistrar l'esdeveniment i emetre en directe a través del seu canal de YouTube. A les imatges, que ja han estat retirades pels responsables de la colla, es podia veure el moment de l'accident i la reacció del públic, que es va mostrar sorprès per la forma en que va caure el pilar; cap enrere.

Des de la colla sospiten que l'home (que feia de terç) hauria pogut patir un lleuger desmai, cosa que va provocar que el pilar s'ensorrés.