Llongueras ofereix cabells de Dalí per evitar l'exhumació del seu cadàver

El perruquer diu que l'artista tenia fòbia a les dones

El popular perruquer, Lluís Llongueras, ha ofert un floc de cabells deSalvador Dalí perquè es realitzi amb ells la prova d'ADN necessària per tal d'esbrinar si Pilar Abel és la filla secreta de l'artista figuerenc.

Amb tot, Llongueras considera "impossible" que Abel sigui descendent de Dalí ja que aquest "quan veia el sexe d'una dona era un impotent total", segons va dir en declaracions al programa Versió de RAC1. No només això, també va apuntar que el pintor "ni tocava a les dones" després que el seu pare li ensenyés imatges de "penis destrossats per la sífilis".

Cabells sense validesa

Malgrat les bones intencions de Llongueras per tal de cedir el floc de cabells a les autoritats judicials i evitar així l'exhumació del cos, aquests no poden ser acceptats per cap tribunal, ja que les proves podrien haver estat contaminades.

Per la seva banda, el metge forense Narcís Bardalet, que en el seu dia fou l'encarregat d'embalsamar a Dalí, va comentar en declaracions a Catalunya Ràdio que el més prudent seria realitzar les proves en primer lloc al seu pare original. En cas de donar negatiu, aleshores tindria sentit realitzar-les sobre l'artista altempordanès.