La deflagració d'un forn causa cremades de segon grau a un home a Blanes

Els Bombers han hagut d'evacuar el ferit pel balcó

Un home ha patit cremades de segon grau en diverses parts del cos aquest dimarts al migdia després de produir-se una deflagració en el forn d'un habitatge de Blanes, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'home ha hagut de evacuat pel balcó i posteriorment ha estat traslladat a l'hospital del municipi. Els fets s'han produït poc abans de dos quarts de dues del migdia en un pis situat en una quarta planta del carrer del Lloro, número 5. Tot i la deflagració, l'immoble no ha patit danys estructurals.

Fins al lloc, s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Ampliació: La deflagració de gas ha tingut lloc pels voltants de dos quarts de dues del migdia en un quart pis d'un edifici del carrer del Lloro. Al seu interior, el veí de Blanes (que té 50 anys) s'estava preparant el dinar. A la cuina, amb ell, també hi havia una dona de 56 anys.

Ha estat aleshores quan hi ha hagut l'explosió. Segons informa l'Ajuntament, "se sospita que la deflagració s'ha produït perquè la goma de conducció del gas del domicili era molt vella, i s'ha fet una acumulació de gas que ha acabat cremant per causes que es desconeixen".

Tot i que la dona també ha quedat ferida, l'home ha estat qui s'ha endut la pitjor part. Ha patit cremades en un 10% del cos: de primer grau a part de la cara, i de segon grau a les cames. Els Bombers, que s'han desplaçat fins al lloc, l'han hagut d'evacuar a través del balcó i després una ambulància del SEM l'ha traslladat fins a l'Hospital Comarcal de Blanes.

A més dels Bombers i del SEM (que ha desplaçat dues ambulàncies a lloc), l'operatiu d'emergències també ha comptat amb efectius de la Policia Local, el cap de Protecció Civil de Blanes i una patrulla dels Mossos d'Esquadra.