El rosinc Edgar Tarrés fa meditar l’auditori d’Espai Armengol

Va oferir ahir al matí un workshop de Mindfulness a Vilajuïga

L’auditori de l’Espai Armengol va viure ahir una sessió de Mindfulness a càrrec del rosinc Edgar Tarrés, expert en comunicació i consciència. Amb el títol “Aplicacions del Mindfulness a les empreses i organitzacions” Tarrés va explicar què és el Mindfulness, quins beneficis aporta i com es pot aplicar en l’entorn d’un equip de treball, a qualsevol empresa o organització. Després de la part teòrica, Tarrés va oferir una sessió pràctica on tots els assistents van poder experimentar en primera persona els efectes positius que té el Mindfulness tant en el cos com en la ment.

Edgar Tarrés està especialitzat en el món de la Comunicació i la Consciència. És el creador de Sonido Alquímico, un projecte a disposició de les persones que vulguin alimentar la seva ànima, expandir la seva consciència i aprendre a comunicar-se amb el seu interior.

A través dels Sons d’alta vibració (cants harmònics, bols tibetans, gongs, didgeridoo, percussió...) i el Silenci, dissenya i crea experiències que aportin benestar i harmonia; ja sigui en l’àmbit terapèutic, o més lúdic: sessions i consultes individuals per desenvolupar el nostre potencial, concerts enmig del mar, retirs a la natura, viatges de creixement personal, concerts sota l’aigua, tallers de veu, concerts privats a cases particulars, massatges sonors, conferències, classes de meditació i disseny de projectes i activitats dins el món de la comunicació i la consciència.

Acaba d’editar la novel.la “Quan el Silenci Crida”, una aventura sobre el món de la consciència amb molts silencis que t’ajudaran a il.luminar el camí de la teva ànima.

L'emplaçament

L’Espai Armengol és el projecte social de la productora audiovisual impulsada pels emprenedors Marta Puigsegur i Vicenç Asensio. Es tracta d’un espai obert a la ciutadania amb una programació estable de conferències, workshops i activitats infantils que vol fomentar la creativitat empresarial, social i cultural i impulsar l’ús de l’audiovisual i de les noves tecnologies. Instal·lat a Vilajuïga, al cor de l’Empordà, i obert l'any 2010, l’Espai Armengol s’ha convertit en un centre gironí de referència en els eixos fundacionals de la iniciativa: audiovisual, internet, tecnologia i territori.