Oncolliga recapta 7.749 euros en la desfilada de Begur

Hi van participar 150 establiments del municipi

La delegació de Begur (Baix Empordà) de la Fundació Oncolliga Girona, que ajuda als malalts de càncer de la demarcació, ha recaptat 7.749 euros en la desfilada de modes que va organitzar divendres passat a la nit a la plaça de la Vila del municipi.

La recaptació prové del sorteig, amb tots els números venuts, que es va fer al final de la mostra, amb dues obres d’art cedides pels artistes locals Emili Tarrés i Martí Barceló, com també d’una estada a l’spa de l’hotel Clàssic i una vànova de patchwork elaborada per les alumnes del taller d’Esclanyà. I també de les aportacions dels més de 150 establiments del terme municipal que es van implicar amb la iniciativa.

A més, l’Ajuntament va col·laborar-hi amb les necessitats més logístiques de l’exhibició de moda: la passarel·la, la música i l’edició dels cartells. La desfilada, que arribava a la XIV edició, va comptar amb la participació de veïns del municipi que van mostrar les col·leccions primavera-estiu d’enguany dels establiments Begur Òptica, Indians Kids and Junior, Mima’t, Kumade, Boutique Blauet, Desire by Me, El Taller-Rosa Tarrés, Dana Taboe i El Mercader del Mar.