Veray (PP): ''Exigeixo a Paneque (PSC) que no permeti el referèndum a Girona''

La regidora popular acusa els socialistes de "covards i acomplexats"

Les declaracions de Sílvia Paneque (PSC) no han agradat el PP, que li han demanat que rectifiqui i que no permeti que l'Ajuntament de Girona participi de l'organització del referèndum. "Si Paneque no rectifica aquest posicionament, amb el que menysté i abandona totalment els gironins i gironines que no són independentistes, quedarà del tot incapacitada per representar tots aquells que, siguin d'esquerres, de centre o de dretes, defensen la unitat i no volen que Catalunya se separi de la resta d'Espanya", ha valorat la portaveu popular.

Per tot plegat, Veray considera que el que hauria de fer el PSC és "defensar la legalitat democràtica". "El PSC de Girona ja fa temps que està deixant de banda la defensa dels seus principis, única i exclusivament per conservar les quatre cadires que tenen a l'equip de govern municipal”, ha criticat la regidora popular.

Per últim, Veray ha assegurat que des del PPC continuaran "defensant la legalitat". "Mai deixarem de fer-ho perquè sense llei no hi ha democràcia, i per tant, aquesta ha de ser la base de totes les actuacions i decisions polítiques", ha reiterat. Segons la portaveu popular a la capital gironina, el PPC és "l'únic partit valent que defensa i defensarà sempre, amb fermesa, convicció i sense vacil·lacions de cap tipus, una Catalunya dins d'Espanya, i no permetrem mai ni que se'ns separi, ni la celebració d'un referèndum il·legal".