Dos detinguts per utilitzar un apartament de Lloret com a punt de distribució de drogues

Tres dies abans foren exampats oferint droga als turistes pel carrer

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Lloret de Mar (Selva) dues persones, un home de 37 anys de nacionalitat senegalesa i veí de Marbella (Màlaga), i una dona de 36 anys, de nacionalitat francesa i veïna de Saint-Euphraise-Et-Clairizet (França), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).
 
Ahir a mitjanit agents de paisà, adscrits a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Blanes, van ser requerits per la propietària d’uns apartaments de lloguer de la població de Lloret de Mar que els va informar que un dels seus pisos llogats desprenia una forta olor a podrit. La propietària els va explicar que diversos arrendataris dels apartaments també li havien fet arribar les mateixes queixes.
 
Mentre que els agents estaven fent gestions amb la propietària, van arribar els dos llogaters, un home i una dona, i els mossos van decidir identificar-los i escorcollar-los. Els agents els hi van trobar dotze bossetes de marihuana, cinc dosis de cocaïna, un embolcall amb dos pastilles i 120 euros en efectiu. Per tot això, se’ls va detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
Esmentar que els mossos ja havien detingut aquestes dues persones tres dies abans, la matinada del 16 de juny, també per un delicte contra la salut pública. En aquella ocasió agents de paisà els van enxampar oferint droga a joves turistes a la via pública. En l’escorcoll se’ls va localitzar diversos embolcalls de marihuana i cocaïna així com 105 euros en bitllets fraccionats, amagats entre altres llocs, dins la roba interior del detingut.
 
Finalment, ahir per la tarda la Unitat d’Investigació va realitzar una entrada i perquisició a l’interior del pis dels detinguts on, a més de trobar molta brutícia i manca de salubritat, van intervenir mig quilo de marihuana, prop de 50 grams de cocaïna i 112 pastilles d’èxtasi, així com 1.155 euros, 200 lliures esterlines i 50 dòlars.
 
El detinguts, amb antecedents pels mateixos fets, passaran avui dimarts 20 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.