Troben un home mort en un aparcament a Sant Pere Pescador

El cadàver no tenia signes de violència i anava indocumentat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home trobat dissabte a la nit en un aparcament de cotxes prop de la platja a Sant Pere Pescador (Alt Empordà). El cos el van localitzar cap a les onze de la nit. Es tracta d'un home amb aparença d'uns 60 anys i que seria europeu. Anava indocumentat i, fins al moment, encara no han pogut determinar-ne la identitat. Fins al lloc s'hi va traslladar la comitiva judicial, per fer l'aixecament del cadàver. El cos no presenta signes externs de violència, ni cops ni ferides per cap tipus d'arma. Tot i això, hi ha algunes incògnites que fan que, ara per ara, els investigadors no descartin cap hipòtesi. Caldrà esperar al resultat de l'autòpsia, que li faran aquest dilluns, per esclarir les causes de la mort.
 
L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació, tutelada pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. Un vehicle funerari va traslladar el cos i aquest dilluns li faran l'autòpsia a l'Institut de Medicina Legal de Girona.

Tot i no tenir signes aparents de violència, hi ha alguns indicis sospitosos que fan que els investigadors no es decantin per cap hipòtesi. El cadàver va aparèixer en una zona de pas freqüent de banyistes.