Ingressa a presó l'home que va atracar a punta de pistola una benzinera a Girona

El detingut per encobrir el lladre ha quedat en llibertat amb càrrecs

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona ha enviat a presó l'home que el 7 de juny va atracar a punta de pistola una benzinera al centre de Girona. El presumpte lladre, de 45 anys, nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, va entrar a la gasolinera Repsol del carrer de la Creu amb una arma de foc curta i va exigir al treballador que obrís la caixa registradora i li entregués rots els diners. L'altre detingut per encobrir l'atracador- de 26 anys, nacionalitat dominicana i també veí de Girona-, que va ser arrestat un dia després dels fets, ha quedat en llibertat amb càrrecs. Per la seva banda, els agents de la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra han determinat que la pistola que l'atracador va fer servir per perpetrar el robatori era simulada.
 
La policia catalana va trobar l'arma amagada sota una revista en una entrada i registre al domicili dels dos arrestats. En aquest habitatge també hi van localitzar la roba que l'atracador va fer servir per perpetrar el robatori.

L'atracament va tenir lloc dimecres passat cap a les cinc de la tarda a la benzinera Repsol del carrer de la Creu. Amb la pistola a la mà, l'atracador va exigir al treballador que obrís la caixa i li entregués tots els diners. Durant l'atracament ningú va resultar ferit. El mateix empleat va alertar la policia dels fets i va facilitar la descripció del lladre. A dos quarts de set de la tarda, els mossos el van localitzar i detenir al carrer del Carme, quan caminava pel carrer. Li van trobar 230 euros a sobre però no li van localitzar cap arma.