Els personatges de Star Wars clouen el 12è aniversari de l'Espai Gironès

Les darreres setmanes s'han celebrat diversos concursos i activitats

La campanya "Tu ets l’estrella", que l’Espai Gironès de Salt ha organitzat amb motiu del seu dotzè aniversari, es va cloure aquest cap de setmana passat  centrat en la ciència ficció i amb la possibilitat de fer-se fotos amb personatges de Star Wars. Divendres i dissabte es va instal·lar a la planta baixa del centre comercial un croma per participar en la gravació d’un vídeo on es podia surar a l’espai.

El participant que obtingui més "M'agrada" a Instagram amb el seu vídeo guanya una targeta regal per valor de 100 euros per fer compres a la botiga de Fnac de l’Espai. També es van pintar les cares dels més petits. El dotzè Aniversari ha estat un gran èxit, amb la participació d’un gran nombre de persones en l’ampli programa d’activitats organitzades, amb concursos, premis i sorpreses.

El Centre Comercial ha volgut que el cinema sigui el fil conductor de l’ampli programa d’activitats que s’ha organitzat per a la celebració i que el visitant en sigui el protagonista per tal de retornar-li la confiança que ell diposita en l’Espai Gironès. S’han preparat concursos, premis i sorpreses. Fins el 31 de maig s’ha pogut participar en el sorteig d’un premi que inclou Un Total Look ( una sessió de maquillatge, perruqueria, vestuari i accessoris) i dotze entrades per als  Odeon Multicines de l’Espai.