Madrenas defensa que Gordó faci un ''pas enrere'' tot i que sigui ''un punt injust''

També demana que es respecti la presumpció d'innocència

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, s'ha mostrat partidària aquest dilluns que l'exconseller de Justícia i actual diputat de Junts pel Sí pel PDeCAT, Germà Gordó, –investigat des de la setmana passada pel TSJC pel cas del 3%- faci un "pas enrere" tot i afirmar que "possiblement és un punt injust perquè no hi ha cap seguretat de res". En declaracions a RAC1, Madrenas també ha demanat que es respecti la pressumpsció d'innocència de l'exconseller. "Pot semblar que estàs diluint el tema però és important. Sense aquest dret l'estat de dret es pot veure molt complicat", ha subratllat l'alcaldessa gironina i membre del PDeCAT, que també ha admès que la corrupció "és un dels temes que més ens preocupen a tots plegats" i, per això, s'ha mostrat partidària d'exhibir "mostres de contundència" i "la condemna més absoluta".
 
Madrenas també ha comentat que el tancament de l'anterior etapa com de CDC "està sent un punt traumàtica" i que s'ha de "superar".

La setmana passada, la Sala Civil i Penal del tribunal va acordar declarar-se competent per obrir diligències contra Gordó, que és aforat per la seva condició de diputat, després que ho demanés el jutge del Vendrell que porta la instrucció del cas de presumpte finançament irregular de l'antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

A Gordó se l'investiga pels presumptes delictes de tràfic d'influències, suborn, prevaricació i malversació de fons públics, que són els que va fixar el jutge de Vendrell en l'exposició raonada enviada al TSJC.