1.500 persones es concentren a Plaça Catalunya per celebrar l'ascens a Primera del Girona

La festa s'ha allargat fins ben entrada la matinada

Un cop l'àrbitre ha xiulat el final del partit entre el Girona i el Saragossa l'eufòria s'ha desfermat entre els milers de seguidors de l'equip blanc-i-vermell que seguien el partit des dels bars de la ciutat.

El punt de trobada per celebrar l'històric ascens dels de Pablo Machin ha estat la Plaça Catalunya, a tocar de la Rambla. Des de les 10 del vespre i fins més enllà de la mitjanit, centenars de persones, equipades amb samarretes, bufandes i banderes del Girona F.C han estat festejant la fita aconseguida. Bengales i petards s'han barrejat amb els càntics de suport i amb l'himne de l'equip que ha sonat en diverses ocasions. Per precaució s'han retirat els vehicles que hi havia estacionats i la Policia Municipal ha estat vigilant el transcurs de la celebració. També s'han tallat les entrades a la plaça i s'ha prohibit la circulació.

Els aficionats han cantat i ballat amb l'himne del al Girona. Molts dels que s'han congregat a la Plaça Catalunya reconeixien que "era un somni" veure l'equip a la primera divisió competint amb Barça i Madrid. Entre els assistents molts joves i nens amb la cara pintada dels colors de l'equip i la sensació d'haver viscut una fita històrica.