Tres detinguts per furts a botigues de roba a Girona

Un té una ordre judicial de no apropament a un establiment comercial de Barcelona

La Policia Municipal de Girona va detenir aquest dilluns a tres persones, d'entre 26 i 28 anys i veïns de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de furt a botigues de roba de la ciutat. Un dels detinguts, a més, té una ordre judicial de no apropament a un conegut establiment comercial de Barcelona.
 
La detenció es va produir quan dos agents de paisà que feien tasques de vigilància a la zona comercial de l'Eixample van observar dos homes amb actitud amatent a la sortida d'un establiment. Seguidament, un dona en va sortir i tots tres van fugir cap a un vehicle que tenien estacionat a prop. Els efectius van seguir el cotxe fins que el conductor va aparcar prop d'una altra botiga. Mentre els seguien, van demanar informació sobre el vehicle i van saber que el titular no tenia permís de conduir. La patrulla s'hi va acostar i li van demanar que s'identifiqués.

Davant del requeriment, els tres ocupants es van posar molt nerviosos i van començar a parlar entre ells en llengua estrangera per la qual cosa els agents van decidir identificar-los a tots i escorcollar el vehicle.

Durant la inspecció, van localitzar 20 retalls de paper d'alumini que s'utilitzen habitualment per neutralitzar les alarmes de les peces de roba i roba interior preparada amb grans butxaques que utilitzaven per amagar les peces sostretes. La dona, a més, ocultava la roba en una gran butxaca interior que visualment aparentava un embaràs. També va recuperar roba de dos establiments, valorada en més de 700 euros.

Per aquest fets, van detenir els tres ocupants del vehicle. Un d'ells, Petrisor B, compta amb nombrosos antecedents per fets similars i una ordre de no apropament a un conegut establiment comercial de Barcelona.