Àlex Pèrez i Laia Casadellà, hereu i la pubilla de la Selva 2017

Són de Vidreres i Maçanet de la Selva respectivament

L’Àlex Pérez, de Vidreres i la Laia Casadellà, de Maçanet de la Selva, s’han convertit en l’hereu i la pubilla de la comarca de la Selva 2017. En l’edició d’enguany, en què el certamen arribava a la seva cinquena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, l’hereu de Vidreres 2016 i la pubilla de Maçanet de la Selva 2016 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs que organitza el Consell Comarcal de la Selva. Enguany, el certamen arribava a la seva cinquena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal es va fer pública aquest diumenge 28 de maig, al migdia, en el marc de la celebració de la Festa de les Flors de Vidreres i amb el suport de moltes pubilles i hereus vingudes d’arreu de Catalunya que no es varen voler perdre la oportunitat de participar en l’acte més important del pubillatge de la comarca de la Selva.

Els candidats a pubilla i hereu 2017 de la Selva varen realitzar una prova escrita i una d’oral, i també una entrevista personal. Unes hores més tard, els aspirants a hereu i pubilla comarcal, acompanyats de diversos representants del món del pubillatge, van conèixer el veredicte final d’aquest certamen cultural que any rere any es va consolidant a la comarca de la Selva. Des de la primera edició, l’elecció de la pubilla i l’hereu de la comarca de la Selva ha anat augmentant el nombre de participants.

Els actes van començar a les deu del matí, amb la trobada de tots els hereus i pubilles representants de les poblacions de tot Catalunya al Centre Cívic de Vidreres, on es van realitzar les confirmacions. Seguidament es va fer una cercavila pels carrers de la vila de Vidreres per visitar l’exposició de les flors i un concert a càrrec de Big Ban. Un cop va finalitzar el concert, els responsables d’aquest certamen van donar a conèixer qui es proclamava hereu i pubilla de la comarca de la Selva 2017, que en aquesta edició han estat l’Àlex Pèrez i la Laia Casadellà.

L’hereu i la pubilla de la Selva 2017 van estar acompanyats de l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i del de Maçanet de la Selva, Josep Maria Ciurana. També hi va participar el conseller comarcal Pere Mas.

L’acte es va fer a Can Xiberta, i un cop finalitzat hi va haver un dinar popular al Casino La Unió.