Més d'una desena de grups van participar al concurs de coreografies d'Espai Gironès

El premi és un curs de ball gratuït a l'escola Sibiem

El concurs de coreografies que l’Espai Gironès va dur a terme dissabte, en el marc dels actes del dotzè aniversari, va ser un èxit en paraules dels organitzadors. En total va aplgar més d’una desena de grups que van mostrar les seves habilitats de ball a l’escenari instal·lat al Centre Comercial i davant un nombrós públic .

Un jurat format per professionals va escollir el grup guanyador que es van endur un curs de ball gratuït a l’escola Sibiem de Salt.

També van reunir nombrosos participants les sessions de masterclass de Swing i Latin Fit que es van dur a terme divendres a la tarda  i dissabte al matí respectivament.

Activitats fins el 3 de juny

Les activitats amb motiu del dotzè aniversari  van començar el 12 de maig i es clouran el 2 i el 3 de juny . Aquests dos dies els participants hauran d’anar disfressats d’astronauta  i se’ls gravarà en vídeo. En aquesta ocasió la persona que pugi el seu vídeo a Instagram i  obtingui més likes s’endurà una targeta regal per valor de 100 euros per fer compres a la botiga de Fnac de l’Espai.

En el marc de la campanya Tu ets l’estrella de celebració del dotzè aniversari, l’Espai Gironès ha regalat també fins al moment un vol al Túnel de Vent d’Empuriabrava i una estada al balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm. Les activitats que s’han dut a terme han tingut una gran afluència de públic. En aquesta ocasió el Centre Comercial ha volgut que el cinema sigui el fil conductor de l’ampli programa d’activitats, amb concursos, premis i sorpreses, que s’ha organitzat  aquest mes per a la celebració i que el visitant en sigui el protagonista per tal de retornar-li la confiança que ell diposita en l’Espai Gironès.

A més, fins el 31 de maig es podrà participar en el sorteig d’un premi que inclou Un Total Look ( una sessió de maquillatge, perruqueria, vestuari i accessoris) i dotze entrades per als  Odeon Multicines de l’Espai. Per poder optar-hi caldrà presentar  un tiquet d’un mínim de 30 euros de compres fetes al Centre Comercial de dilluns a dijous. El sorteig es farà el 2 de juny.