Figueres acull la presentació del curtmetratge ''Jo sóc Batman 2: la broma humida''

L'acte tindrà lloc el dissabte 27 a la Cate

El recinte de la Cate de Figueres (Alt Empordà) acollirà el proper dissabte 27 a les vuit del vespre la presentació del curtmetratge "Jo sóc Batman 2: la broma humida", un film que pretén commemorar "el dia de l'orgull friqui", segons afirmen fonts de la productora figuerenca, Factoria Corman.

El curt és una continuació de l'anterior treball "Jo sóc Batman" publicat el 2013 de la mà del cineasta i crític de cinema d'El Gerió Digital, Callahan Ruiz, que va obtenir el reconeixement del públic al Festival de Cotxeres de Sants. El metratge, que estava aleshores protagonitzat en solitari per l'actor amateur Jacint Casademont, narrava en clau de paròdia existencialista i amb innegables reminiscències al cinema més contemplatiu i insuportable d’Albert Serra, els dubtes i les inseguretats més profundes del mític superheroi de Dc Comics.

En aquesta segona aventura, Batman es troba gaudint d’un dia de descans al seu mas empordanès en companyia del seu inseparable Robin, quan una trucada inesperada ho trastoca tot. A Jacint Casademont s’afegeixen en aquesta ocasió al càsting principal els actors Marcos Fernández i Ángel Amieva. El film es va enregistrar a la casa rural Mas La Ginesta de Creixell, durant el passat mes de març.

Durant aquesta première es projectaran ambdós curtmetratges i a continuació l’equip artístic i tècnic explicarà "sucoses anècdotes" de rodatge com també les aspiracions de la producció dins el circuit de festivals internacionals de cinema.

L’entrada és lliure però es premiarà tot aquell que es presenti a l’acte amb algun "motiu friqui".