L'Espai Armengol acull una conferència sobre el nou programa de beques esportives a EUA

Anirà a càrrec de Manel Planas i Sònia Pérez

L'Espai Armengol de Vilajuïga (Alt Empordà) acollirà el proper 25 de maig la presentació del programa de beques que ofereix AGM Educació per als esportistes catalans per a estudiar als Estats Units. Les beques estan orientades a joves estudiants que vulguin iniciar o continuar estudis universitaris als Estats Units, compaginant-los amb la pràctica esportiva competitiva.

Els estudiants que compleixin amb els requisits acadèmics i esportius exigits per les universitats americans poden rebre beques per a la realització dels estudis universitaris, que poden arribar a cobrir totes les despeses derivades de la seva estada als Estats Units.

L’acte és obert a tothom i està dirigit a professors de secundària, entrenadors, responsables de clubs esportius, ajuntaments, pares i mares, i joves.

La presentació tindrà lloc a les 19.30h i es realitza en col·laboració amb SALASalut, de Port de la Selva. La conferència anirà a càrrec de Manel Planas, director de SALASalut i Sònia Pérez, delegada d’AGM Sports a Catalunya.

Branding

Amb tot, pel mateix dia també s'ha programat un altre conferència a les 9:15h del matí que correspon a una sessió de branding sota el títol “Branding: persones i marques”, a càrrec de Javier Velilla de la consultora de branding Comuniza.

Velilla és també autor del llibre “Branding, tendencias y retos en la comunicación de marca”. Durant la sessió es farà un repàs a les principals tendències, bones pràctiques i metodologies en el món del branding, en un context on la rellevància és la quimera de totes les marques, davant persones cada vegada més escèptiques i ocupades.

Ambdós activitats són gratuïtes prèvia inscripció online al web de l'Espai Armengol.