Roses destrueix 7.000 articles comissats a venedors il·legals durant el 2016

El material s'ha recollit en 107 actuacions

La Policia Local de Roses va activar entre els mesos de maig i setembre de 2016 un servei de detecció específic de detecció i control de venda ambulant al municipi. En total, es van fer 107 intervencions, vuit de les quals es van realitzar conjuntament amb els mossos i la Guàrdia Civil. Les actuacions van suposar l'aixecament de 97 actes i el decomís de 7.000 objectes, amb un pes total de 2,2 tones.

La majoria són articles de roba i complements, com ara samarretes però també hi ha bosses de mà, carteres, cinturons, ulleres i rellotges així com objectes electrònics, entre d'altres. En molts dels casos, es tracta de falsificacions de primeres marques.

El material ha estat fins ara dipositat en un magatzem i, un cop finalitzats els procediments administratius, s'ha destruït. L'actuació s'ha fet aquest dimarts amb l'ajuda d'una premsa compactadora.

Els venedors ambulants que operen al municipi se situen a les zona de major afluència turística, principalment al passeig Marítim i les platges. L'ajuntament fa temps que reclama eines per poder combatre la situació.