S’estrena amb gran afluència de públic la celebració del 12è aniversari de l’Espai Gironès

Fins al 3 de juny s’ha preparat un ampli programa d’activitats

La campanya Tu ets l’estrella, que l’Espai Gironès ha organitzat amb motiu del seu dotzè aniversari, s’ha estrenat aquest cap de setmana amb una gran afluència de públic. Divendres i dissabte es va instal·lar a la planta baixa del centre comercial un croma per tal que les persones que presentessin un tiquet de compra de 20 euros tinguessin opció de participar en la gravació d’un vídeo disfressats d’Indiana Jones. El participant que obtingui més likes a Instagram amb el seu vídeo guanyarà un vol al Túnel de Vent d’Empuriabrava. A més, el dissabte quatre persones caracteritzades de pirates van repartir pel Centre Comercial trossos d’un mapa del tresor per premiar les persones que el completessin.

El Centre Comercial ha volgut que el cinema sigui el fil conductor de l’ampli programa d’activitats que s’ha organitzat per a la celebració i que el visitant en sigui el protagonista per tal de retornar-li la confiança que ell diposita en l’Espai Gironès. Les activitats acabaran el 3 de juny i es duran a terme els divendres a la tarda  i els dissabtes durant tot el dia. S’han preparat concursos, premis i sorpreses.

A més, fins el 31 de maig es podrà participar en el sorteig d’un premi que inclou Un Total Look ( una sessió de maquillatge, perruqueria, vestuari i accessoris) i dotze entrades per als  Odeon Multicines de l’Espai. Per poder optar-hi caldrà presentar  un tiquet d’un mínim de 30 euros de compres fetes al Centre Comercial de dilluns a dijous. El sorteig es farà el 2 de juny.