El PP suspèn al regidor Diego Borrego de Figueres acusat de gravar un home als lavabos de l'estació del TAV

El popular diu que senzillament recollia el mòbil que li va caure al terra

El PP ha suspès cautelarment d'afiliació al regidor de Figueres Diego Borrego, acusat de gravar amb el mòbil un home mentre feia les seves necessitats. Els fets, que ha avançat 'El Punt Avui', van tenir lloc dijous a la tarda a l'estació de l'alta velocitat de Girona.

El denunciant sosté que va descobrir Borrego filmant-lo des del vàter del costat. L'home va sortir del lavabo, va alertar el vigilant de seguretat i va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra. Borrego ja ha declarat davant la policia, que l'està investigant, i ha entregat el seu mòbil als mossos.

El Partit Popular, després de conèixer els fets, ha emès un comunicant informant que ha decidit "suspendre cautelarment d'afiliació" el regidor i que ha encomanat al Comitè de Drets i Garanties del partit que obri "un expedient informatiu en relació als fets".

Per la seva banda, Borrego, que va declarar l'endemà dels fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, va assegurar als agents que li va caure el mòbil al terra, just en el punt on queden separats els dos plafons. En aquell moment, el popular diu que es va ajupir per a recollir el telèfon i que el denunciant va interpretar com que l'estava enregistrant.