Detingut per cometre sis atracaments amb un ganivet a dues fleques de Blanes

L'home té 42 anys i és veí del municipi

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 de maig un home, de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes, com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb violència i intimidació, un d’ells en grau de temptativa.

El dia 2 d’abril, els mossos van tenir coneixement que s’havia comès un robatori violent en una fleca de la població de Blanes. Un home va entrar a l’establiment amb el rostre ocult i esgrimint un ganivet de cuina de grans dimensions. Després d’amenaçar la dependenta amb l’arma blanca, va aconseguir sostreure 260 euros de la caixa registradora.

Posteriorment, els dies 11, 19 i 21 d’abril el mateix individu va cometre quatre robatoris violents més, en dues fleques del mateix propietari, situades també a la població de Blanes. En totes les ocasions el lladre arribava i marxava a peu, entrava als establiments ocultant el rostre amb una caputxa, mocador i anava armat amb un ganivet de cuina de grans dimensions. L’hora dels fets sempre era la mateixa, poc després de l’obertura de l’establiment. Entre tots els robatoris, el lladre va sostreure prop de 500 euros. 

Arran dels fets, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Blanes va dur a terme un dispositiu de vigilància. Aquest va finalitzar el 8 de maig amb la detenció del presumpte autor dels robatoris, quan es disposava a perpetrar un nou delicte a la mateixa fleca. A sobre portava el ganivet emprat als assalts i uns guants de roba.

El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.