Seguiment del 100% de la vaga de treballadors de neteja a la residència Puig d'en Roca de Girona

Els empleats demanen les nòmines de març i abril i una paga extra

Les treballadores de neteja de la residència per a gent gran de la Puig d'en Roca de Girona han secundat, segons UGT, al 100% la vaga indefinida iniciada aquest dimarts com a protesta pels impagaments de l'empresa concessionària del servei, Kluh Linaer. A hores d'ara, només funcionen el serveis mínims decretats i que consisteixen en un terç de la plantilla (una treballadora per torn). Les empleades no han cobrat les nòmines ni de març ni d'abril, com tampoc la paga extraordinària que havia d'haver-se abonat entre el 15 i el 31 de març. Des dels sindicats titllen la situació d'"insostenible".
 
Aquesta no és la primera convocatòria de vaga que inicien com a protesta per la situació. Ja havien fet una vaga de dos dies però asseguren que l'empresa continua sense pagar i la mediació de l'administració també ha resultat "infructuosa" fins ara.

Des d'UGT asseguren que la situació de les treballadores és cada vegada més difícil i que per això han decidit tirar endavant aquesta nova vaga, aquesta vegada indefinida. El sindicat assegura que tota la plantilla ha secundat la convocatòria i que només s'estan donant els serveis mínims. Uns serveis que suposen una treballadora per torn.

La vaga havia d'iniciar-se el passat 2 de maig però des del Departament de Treball van anul·lar la convocatòria per "un error en la forma" i es va haver de traslladar el dia.