Les nenes operades al Trueta per l'accident amb el castell inflable ja es troben a planta

El nen ingressat al Parc Taulí serà operat demà

Les dues nenes de 7 anys ferides de gravetat en l'accident del castell inflable de Caldes de Malavella (Selva) que han estat operades a l'Hospital Josep Trueta ja es troben a planta, segons fonts del centre hospitalari.

Una d'elles ha estat operada aquesta nit i havia quedat ingressada a la UCI mentre que els metges han operat de matinada l'altra nena. Les dues es troben estables dins la gravetat. Quant als altres dos ingressats arran del mateix accident, una nena de 7 anys i un nen d'11 anys, continuen ingressats al Trueta en estat lleu. Un altre dels ferits de gravetat, un nen de 9 anys, es troba ingressat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i està estable dins de la gravetat. Fonts del centre han indicat que serà operat aquest dimarts. Una altra de les menors ferides, de 3 anys, ja és a casa després de ser donada d'alta.

D'altra banda, a última hora d'aquest diumenge es va conèixer la mort d'una de les ferides, una nena de 6 anys, que va haver de ser trasllada en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona en estat crític després de patir politraumatismes i un fort traumatisme cranioencefàlic.

Els fets es van produir a tres quarts de quatre de la tarda d'aquest diumenge al restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella després que el castell inflable en el qual estaven va sortir volant. L'inflable va anar a parar a uns 30 metres de distància del lloc on estava ancorat per motius que ara s'investiguen.