Clou la 3a Fira de Productes de Proximitat amb un increment de vendes del 25%

S'hi han aplegat 24 petits productors agroalimentaris

La tercera Fira de Productes de Proximitat de les comarques gironines  organitzada per Caprabo, que es va portar a terme ahir al matí a la zona del pàrquing de l’Espai Gironès, ha estat qualificada com un "èxit" per part dels organitzadors després de registrar-se una important afluència de públic i vendes, les quals s'han incrementat un 25% respecte l'any passat.

Un total de 24 petits productors agroalimentaris i cooperatives agràries  de les comarques de l’Alt i Baix Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’estany, el Gironès i la Selva han fet difusió dels seus productes en aquesta trobada que se celebra per tercer any consecutiu amb l’objectiu de posar en valor l’oferta de proximitat  i fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat la consolidació d’aquesta iniciativa pel ressò que té entre la població i la finalitat del centre de donar suports als productors de casa nostra.

La Fira ha comptat amb la presència del regidor de Salt, Àlex Barceló, que també ha destacat la importància d’aquesta iniciativa.