El Vívid tanca la quarta edició amb 1.635 assistents i un 83% d'ocupació

Una trentena de les activitats organitzades van exhaurir les entrades

El Vívid, el festival que durant tot el mes d'abril ha ofert experiències a la Ruta del Vi DO Empordà, ha programat 46 activitats i propostes enoturístiques. Es tracta de la quarta edició del certamen en el qual han 1.635 persones i que ha registrat una ocupació superior al 80%.

De fet, una trentena de les activitats programades durant la campanya van exhaurir les entrades. D'entre les propostes més concorregudes, els organitzadors destaquen la mostra de Roses, els tastos en espais singulars, la primera 'Gran Marxa Popular entre vinyes' i 'l'InstaVívid'.

Segons l'enquesta encarregada pel Patronat, un 55% dels participants procedeixen de comarques gironines, el 38% de comarques barcelonines (sobretot, de Barcelona, Granollers, Sant Cugat del Vallès i Terrassa) i el 7% restant ve d'altres localitats catalanes i de l'estranger.

Satisfacció entre els usuaris

Pel què fa al perfil, el 55% realitza les activitats en parella, el 28% amb amics i el 17% en família. En franges d'edat, els adults entre 30 i 50 anys representen el 51% dels usuaris de les activitats, seguits pel públic entre 50 i 70 anys, amb el 32%.

L'enquesta realitzada també recull un elevat grau de satisfacció entre els participants. Un 90% puntua amb la màxima nota tant el nivell de qualitat de la proposta com la qualitat del servei i el tracte rebut.

A més, dos de cada tres participants han manifestat que han fet algun àpat a la zona i que un de cada tres ha pernoctat a la Costa Brava per assistir a les activitats programades.

Ramos assegura que estan "altament satisfets" per la trajectòria que està assolit el festival així com per l'alt grau d'ocupació i satisfacció.