Un avió de Ryanair amb destinació Girona aterra d'emergència a París

L'aeronau tenia previst arribar a Vilobí d'Onyar a les 11:45 hores

El vol FR2325 de la companyia irlandesa Ryanair que havia sortit a les 08:58 hores de l'aeroport de Leeds (Regne Unit) i amb destinació programada al de Girona (11:45 hores) ha hagut de ser desviat a París, on ha aterrat d'emergència a l'aeroport de Beauvais.

Així ho ha informat el compte de Twitter del radar @airlivenet, que apunta a una "emergència" com els possibles motius del desviament. En el moment que s'ha produït, l'aeronau es trobava sobrevolant l'espai aeri francès i aquest s'ha desviat per acabar aterrant pels voltants de les 11h sense especificar el motiu concret.

(Actualització 12h) Segons ha pogut saber El Gerió Digital, el motiu del desviament s'ha produït després que un dels passatgers es comencés a trobar malament, sense especificar quina era la dolència. Un portaveu de Ryanair ha informat a aquest diari que "aleshores s'ha procedit a desviar el vol cap a París perquè el passatger pogués rebre assistència mèdica". Un cop aterrat, el passatger indisposat ha abandonat l'aeronau per a rebre l'atenció mèdica necessària. La resta de viatgers es mantenen dins l'avió que prosseguirà amb el rumb fixat els propers minuts.

El seguiment del vol es pot observar a Radar Box.