Detingut un home per robar en una casa de Figueres

Prèviament havia entrat en una casa buida

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 30 d’abril, un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de domicili.
 
Els fets es remunten al passat mes de febrer quan el propietari d’una casa, situada al carrer Empordà de Figueres,  va denunciar un robatori amb força al seu domicili. Segons la víctima, els fets haurien succeït entre els dies 17 i 20 de febrer, aprofitant  un cap de setmana en què no hi havia ningú a l’habitatge.
 
En un primer moment el lladre va accedir a un domicili del mateix carrer amb la intenció de robar però, en veure que estava completament buit pendent d’unes reformes, va decidir accedir a la casa del costat. Per fer-ho, va accedir-hi pel pati interior i després va forçar la porta amb una palanca.
 
Un cop dins, va sostreure tres televisors, una guitarra elèctrica, una videoconsola, un ordinador portàtil i dues guardioles, entre altres objectes.
 
El lladre es va endur tots els objectes menys la guitarra elèctrica que va deixar a la casa del costat, pendent de recollir-la. Tot i això, els mossos van aconseguir recuperar-la i retornar-la al seu propietari.
 
La investigació va concloure el passat 30 d’abril amb la localització i detenció del presumpte autor del robatori.
 
El detingut va passar el mateix dia a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.