Coneix les afectacions de trànsit en la V Fira Tèxtil i botiga al carrer de Salt

Tindrà lloc el proper dissabte 6 de maig

El proper dissabte 6 de maig es farà al Veïnat de Salt la cinquena Fira Tèxtil i botiga al carrer. A causa de la fira, el carrer Major (tram des del C/ Enric Granados fins Trav. Sta Eugènia) estarà tancat al trànsit i no hi serà permès l'aparcament des de les set del matí fins les deu del vespre.

La celebració de la botiga al carrer implicarà també canvis en el trajecte de la L-3 que, de les 7 a les 22h, es desviarà per Francesc Macià i anirà pel passeig dels Països Catalans. Les parades del bus del carrer Major entre F. Macià i Travessia Santa Eugènia restaran suprimides mentre es faci la fira.

La Fira del Tèxtil i botiga al carrer comptarà amb desfilades de moda, tallers per a famílies i per als més petits, activitats culturals, espectacles musicals, batucada i classes de ball, omplirà el veïnat de Salt d'activitat tot el dia. Les parades de la fira es concentraran al passeig Ciutat de Girona, mentre el tram del veïnat del carrer Major farà la botiga al carrer.

A les 11 les cuineres de Salt oferiran xocolata i coca als assistents per commemorar la seva constitució fa 15 anys.

La Fira Tèxtil va nàixer amb una doble finalitat: per una banda, potenciar l'activitat del petit comerç del Veïnat (botigues al carrer) i per l’altra donar a conèixer el passat industrial de la nostra vila, a través de diverses activitats relacionades amb el món del tèxtil, com ara les parades d'artesans, tallers de manualitats o la desfilada de moda “Veïnat Fashion Show” que es farà a dos quarts de nou del vespre.