El nou projecte Brigada Jove de Tossa ofereix sis places per treballar a l’estiu

Les inscripcions per optar-hi es poden fer a l’Ajuntament fins el proper 19 de maig

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tossa ha impulsat per primera vegada el projecte Brigada Jove que contempla l’obertura de 6 places per treballar durant els mesos d’estiu a l’equip de la brigada municipal.

Aquest projecte compte amb la col·laboració de l’Àrea de Benestar Social i té per objectiu oferir i acompanyar a persones de Tossa d’entre 18 i 25 anys en la seva primera experiència laboral, combinant el treball amb una proposta formativa com a procés d’orientació laboral i acadèmica.

Les inscripcions per optar a les 6 places de treball es poden fer a l’Ajuntament fins el proper 19 de maig. Per això cal consultar les bases de la convocatòria i presentar la documentació sol·licitada. Els requisits bàsics són tenir entre 18 i 25 anys i estar empadronat al municipi.

El projecte preveu la realització de dues edicions. La primera, del 15 de juny al 15 de juliol, on es contractaran 4 persones; i la segona, de l’1 al 31 d’agost, on se’n contractaran 2 més per desenvolupar tasques com a peó auxiliar de la brigada municipal i la brigada ambiental. La contractació serà per un mes a mitja jornada.

El regidor de Joventut, Ignasi Sallés, afirma que “essent conscients que la situació socioeconòmica actual segueix sent complexa i que el col·lectiu jove té dificultats per accedir al mercat de treball i mantenir-s’hi, l’Àrea de Joventut fa una aposta per aquest projecte que, d’una banda, ofereix una oferta laboral i, d’altra banda, imparteix una formació per part de l’Oficina Jove de la Selva per tal d’afavorir l’adquisició d’habilitats que facilitin encarar-se a les noves exigències del mercat laboral”. Sallés afegeix que “facilitar la transició laboral de les persones joves és un dels reptes de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament” i conclou que “és un projecte de Tossa per als joves de Tossa”.