La Càtedra de l'Aigua de Sant Hilari becarà estudiants que facin treballs sobre el patrimoni de les Guilleries

Hi podran participar els alumnes de batxillerat

La Càtedra de l'Aigua, Natura i Benestar, que impulsa l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, conjuntament amb la Universitat de Vic (UVic-UCC) i la Universitat de Girona (UdG), ha convocat, per primera vegada, dos ajuts destinats a estudiants de batxillerat. Les beques són per la realització de treballs de recerca relacionats amb el Patrimoni Natural de les Guilleries, especialment els referits a les temàtiques d'aigua i natura.

La càtedra té actualment l’objectiu de generar, difondre i transferir coneixement sobre el patrimoni natural i cultural de les Guilleries per ajudar a desenvolupar un model de gestió territorial sostenible en aquest espai natural. Una de les actuacions que es faran amb la nova orientació és la promoció dels projectes de recerca que s’emmarquin en les temàtiques d’aigua, territori i biodiversitat.

La creació d’aquestes unes beques de recerca per estudiants de batxillerat centrades en l’aigua i la natura a les Guilleries, s’emmarquen en aquesta la voluntat de potenciar l’estudi i divulgació d’aquest patrimoni, donant suport als centres de secundària que vulguin animar als seus estudiants a realitzar treballs de recerca en aquesta temàtica.

Cadascun dels ajuts de la Càtedra de l’Aigua compten amb una dotació econòmica de 500€, que va destinada a la realització del treball, i, a més, inclouen la tutorització de l’estudiant per part de personal investigador i docent de les Universitats de Girona i Vic. El lliurament de les sol·licituds s’ha de realitzar entre els dies 1 i 15 de maig de 2017. 

Les bases i tota la informació referent a aquests ajuts es troba disponible al web de la Càtedra de l’Aigua.