Felip assegura durant el discurs de la Santa Creu que Figueres ''té problemes''

L'alcaldessa apunta que cerquen ''solucions'' i que ja les ''troben''

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip (PDeCAT), ha assegurat aquesta tarda, durant la lectura del discurs inaugural de les Fires i Festes de la Santa Creu, que Figueres "pateix problemes, però també va a la recerca de solucions", les quals ja estan trobant.

En aquest sentit, la batllessa també ha explicat que des del consistori treballen amb més unitat que mai, per tal de "millorar la qualitat de vida de la nostra gent, per crear oportunitats en tots els àmbits i per incrementar la nostra educació i difondre la cultura".

Per la seva banda el pregoner d'enguany, el músic i compositor Jordi Molina, ha iniciat el seu discurs després de l'audició de la "Sardana del vailet", composta per Pep Ventura i interpretada per sis tenores. Posteriorment ha desgranat alguns dels secrets sobre la mateixa i el món de la sardana. Aquesta ha estat la dinàmica de la seva intervenció on s'han pogut escoltar quatre sardanes més i s'ha rematat amb un ball final. Tot plegat aprofitant que Figueres és Capital de la Sardana 2017.

El pregó s'ha donat per finalitzat amb la sardana "l'Empordà" que ha interpretat Els Ministrers de la Santa Creu.