La neu cobreix punts del Ripollès, la Garrotxa i la Cerdanya a les portes del mes de maig

A Puigcerdà s'hi ha arribat a acumular fins a 20 centímetres

Els termòmetres han baixat en les darreres a tot arreu però molt especialment en diversos punts del Ripollès, la Garrotxa i la Cerdanya. A les portes del primer cap de setmana de maig, la neu ha fet acte de presència –i, en alguns casos, amb intensitat- a diversos municipis.

Puigcerdà ha arribat a registrar fins a 20 centímetres, a Llívia (Cerdanya) 16 i a Das (Cerdanya) se n'hi ha acumulat fins a 15. Al Ripollès, les escenes més nadalenques que primaverals s'han repetit a Molló (Ripollès), on la neu ha pres i ha deixat una autèntica estampa hivernal.

En el cas de Planoles (Ripollès), la neu ha arribat fins als 6 centímetres i a Gombrèn (Ripollès), no ha superat el centímetre. Les precipitacions en forma de nevada s'han registrat també a la Vall de Bianya (Garrotxa), on han acumulat fins a cinc centímetres.

A Santa Pau (Garrotxa), la neu també ha pres i ha acumulat un gruix de dos centímetres. Des del Servei Meteorològic de Catalunya han informat que també s'ha vist nevar a Olot però que, en aquest cas, no ha arribat a prendre.