Roba quatre cops al CAP de Sant Joan les Fonts i malmet un vehicle policial

El detingut té 38 anys i és de nacionalitat espanyola

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 38 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb força al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Joan les Fonts (Garrotxa) i provocar danys al vehicle policial amb el qual el traslladaven a comissaria. La investigació ha permès determinar que el detingut també seria l'autor de tres robatoris més perpetrats al mateix centre el 15 de gener, el 8 de febrer i el 8 d'abril.
 
El presumpte lladre hauria utilitzat el mateix modus operandi: fer un forat a la porta d'emergència, obrir el pany i forçar la calaixera on guarden els diners. L'home, que té antecedents, ha passat a disposició judicial aquest dijous.
 
Els fets es remunten a la nit de dimarts a dimecres quan una agents que feien tasques de seguretat ciutadana van rebre l'alerta que un home sortia de la part posterior del centre. Quan els Mossos hi van arribar, van trobar la porta de vidre d'emergència trencada.

A l'interior, hi havia calaixos oberts i signes de forçament. En un d'ells, hi faltava una caixa metàl·lica amb diners. Els efectius van iniciar la recerca i van localitzar el sospitós a tocar de la plaça Major. Li van trobar una bossa amb un martell i la caixa metàl·lica. Un cop detingut i emmanillat, se'l va traslladar a comissaria. Durant el trajecte, va donar forts cops i va malmetre el marc del vidre posterior del vehicle.

Les investigacions han permès determinar que el detingut també seria l'autor de tres robatoris més al mateix centre. El detingut, amb antecedents, ha passat a disposició judicial aquest dijous.