Isabel-Clara Simó formalitza la seva adhesió a Solidaritat Catalana per la Independència

L'escriptora d'Alcoi formalitza el seu suport a Laporta i ja podrà votar en el procés de primàries per escollir els candidats

D’aquesta manera, l’escriptora alcoiana ha fet bons tots els pronòstics que la col•locaven al costat de Laporta en el cas que volgués entrar en alguna formació política. Com ja va avançar directe!cat, Clara Simó apareixia en totes les travesses per ser una de les cares conegudes que donarien suport a Solidaritat Catalana juntament amb Salvador Cardús, escriptor i rector de la Universitat Autònoma de Barcelona i Miquel Calçada, presentador televisiu conegut com Mikimoto.

Isabel-Clara Simó és escriptora i periodista. Se la considera una de les autores modernes més importants de literatura catalana. Ha estat guardonada en múltiples ocasions; entre d'altres distincions, el 1993 va rebre el premi Sant Jordi per 'La Salvatge'; el 1999 li va ser concedida la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria literària; el 2001 li van atorgar el Premi Andròmina de narrativa per 'Hum... Rita!: l'home que ensumava dones', i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en assaig per 'En legítima defensa'.