Atrapat quan intentava esbotzar un caixer automàtic de Llagostera amb una escarpa i un martell

La Policia Local l'ha pogut enxampar in fraganti

La Policia Local de Llagostera (Gironès) ha atrapat un lladre quan intentava esbotzar un caixer automàtic del poble amb l'ajuda d'una escarpa i un martell.

L'intent de robatori ha tingut lloc en plena matinada. Quan passaven pocs minuts d'un quart de quatre de la nit, la Policia Local de Llagostera ha rebut l'avís d'un veí alertant-los que sentia uns cops molts forts procedents del carrer.

Una patrulla ha anat fins a la plaça Catalunya i allà s'han trobat amb el lladre en plena feina. L'home intentava esbotzar un caixer automàtic situat a la façana d'una entitat bancària que hi ha al lloc. I per fer-lo saltar, li anava ventant cops amb una escarpa i un martell.

En veure's descobert, l'home no ha oposat cap mena de resistència. Els agents l'han identificat i l'han detingut per una temptativa de robatori amb força. Es tracta d'un gambià de 43 anys, que viu a Llagostera mateix i a qui no li consten antecedents.

La Policia Local ha traspassat el cas als Mossos d'Esquadra. Una patrulla d'aquest darrer cos ha traslladat el detingut fins a la comissaria de Girona, on s'hi estarà fins que passi a disposició judicial.